Optimera din fastighetsförvaltning med digitala verktyg

Tecta Bild 4a

Fastighetsförvaltning handlar om att sköta och underhålla en fastighet för att bevara eller öka dess värde över tid. Det är viktigt att fastigheten fungerar optimalt och ger en stabil inkomst, samtidigt som den uppfyller både ägarens och hyresgästens behov. Oavsett om du förvaltar bostäder, kommersiella fastigheter eller industrilokaler står du som fastighetsförvaltare inför många utmaningar, från hyresadministration och underhållsplanering till kommunikation med hyresgäster och rapportering till ägare. Med Tecta kan du effektivisera alla dessa processer och ta din fastighetsförvaltning till nästa nivå.

Utmaningar inom fastighetsförvaltning och hur de kan övervinnas

Effektivisera det administrativa arbetet inom fastighetsförvaltning

Administrationen kring hyresavtal, aviseringar, inbetalningar och leverantörsfakturor kan snabbt bli överväldigande, särskilt om det sker manuellt. Tecta automatiserar många av dessa uppgifter och sparar därmed värdefull tid som kan användas för mer strategiskt arbete. Genom att digitalisera hyreskontrakt, betalningsprocesser och fakturering minskar du risken för fel och effektiviserar din fastighetsförvaltning. Med Tecta kan du dessutom ta ut SIE-filer för bokföring, alternativt integrera ditt fastighetssystem med bokförings- och faktureringsprogrammet Fortnox. Detta gör att du kan hantera både fakturering och bokföring på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt.

Smidig kommunikation för bättre fastighetsförvaltning

Att planera, schemalägga och följa upp underhållsarbeten kan vara en tidskrävande process. Tecta erbjuder en integrerad lösning för att hålla koll på alla dina fastigheter och hyresobjekt, vilket gör det enkelt för dig att organisera och rapportera underhåll och reparationer. Med Tectas integration med Viu kan du dessutom kommunicera direkt med dina hyresgäster och entreprenörer via digitala skärmar som WallPads och WallTags. Detta minskar risken för missförstånd och förbättrar samarbetet mellan alla parter.

Centraliserad dokumenthantering för effektiv fastighetsförvaltning

Effektiv kontraktshantering är avgörande för att undvika missförstånd och förseningar. I Tecta kan alla hyresavtal och kontrakt signeras digitalt med BankID och Verified, vilket både förenklar processen och säkerställer att alla dokument är korrekt hanterade. Genom att samla all dokumentation – från hyresavtal till underhållsrapporter – på ett ställe, blir det enklare att snabbt hitta den information du behöver, vilket sparar tid och minskar stress för dig som jobbar med fastighetsförvaltning.

Efterfölj lagkrav och regler inom fastighetsförvaltning

Att hålla sig uppdaterad med de senaste lagarna och reglerna inom fastighetsförvaltning kan vara en utmaning. Tecta hjälper dig att säkerställa att all din fastighetsförvaltning sker i enlighet med gällande lagar och regler. Med en tydlig översikt över hela din fastighetsportfölj, inklusive hyresintäkter, underhållskostnader och framtida investeringar, gör Tecta det enklare att fatta välgrundade beslut baserade på aktuell och korrekt data.

Gör din fastighetsförvaltning smidigare med ett digitalt fastighetssystem

Att hantera fastigheter kräver tid, energi och noggrannhet. Med Tecta får du ett verktyg som gör ditt arbete både enklare och mer effektivt. Genom att automatisera administrativa processer, effektivisera underhållsplanering, förbättra kommunikationen och centralisera dokumenthantering, får du mer tid över för att fokusera på det som verkligen betyder något – att maximera värdet på din fastighetsportfölj.

Om du vill ta din fastighetsförvaltning till nästa nivå, är Tecta den perfekta lösningen för dig. Boka en demo eller testa Tecta gratis i 30 dagar för att lära dig mer om hur våra digitala verktyg kan hjälpa dig att förenkla och effektivisera din fastighetsförvaltning.