Integrationer till vårt fastighetssystem

Vi erbjuder flera integrationer till populära system så som Fortnox & Creditsafe

Fortnox

Tecta har direktkoppling mot bokföringsprogrammet Fortnox! Välj mellan att integrera mot Fortnox Fakturering eller Fortnox Bokföring. Genom integrationen slipper du all administration med periodisering av intäkter, justering av moms baserat på när hyresgästen betalar. Hyresreskontran sköter du i Tecta, och all annan bokföring i Fortnox.
 
Efter att ha administrerat fastigheter och hyresavier i Tecta kan du genom ett enkelt knapptryck få in alla dina transaktioner direkt in i bokföringen eller faktureringen. Detta genom vårt automatiska API. Om du inte använder Fortnox kan du istället enkelt exportera datan med SIE-fil.

Creditsafe

Använd världens mest använda kreditupplysningsföretag via Tecta. Vår integrationslösning tillåter dig som hyresvärd att göra en kreditkontroll på din hyresgäst innan ni ingår i ett avtal.
 
På så sätt får du full koll på dina hyresgästers ekonomi, och kan på ett bättre sätt säkra din inkomst och ditt kassaflöde. Säkrare fastighetshantering helt enkelt.

Verified

Oavsett om det är hyresavtalet eller uppsägningsavtalet som ska skrivas under erbjuder vi digital signering.
 
Genom vår integration mot Verified slipper du administrera lösa papper och pärmar fyllda med kontrakt. Istället sköter du allting digitalt.

Finansia

Genom vår partner Finansia kan vi erbjuda aviserings- och inkassoservice. Integrationen innebär att du kan automatisera avisering, distribution, påminnelser, inkasso- och Kronofogdeärenden.
 
Vår aviseringsservice gör att det blir ännu enklare för dig att administrera dina fastigheter. Om du däremot på egen hand vill sköta dina avier men till och från behöver hjälp med inkasso och ärenden till kronofogden så finns vår inkassoservice som enskild tjänst.

Viu

Gör livet som fastighetsförvaltare enklare med sömlös integration mellan Tecta Fastighetssystem och Viu-plattformen!
 
Viu är en plattform för fastighetsbolag att dela med sig av relevant information till hyresgäster och besökare i publika miljöer via skärmar som WallPads och WallTags. Vi underlättar fastighetshanteringhantering, kommunikation med hyresgästerna och övervakning av fastigheten.
 
Med endast ett knapptryck synkroniseras all viktig information om fastigheter och hyresgäster automatiskt mellan Tecta och Viu.