Referenser

Detta tycker våra kunder om oss

Norrpalatset Holding AB

Jag får alltid bra hjälp av supporten som svarar snabbt och hjälper mig med de frågorna jag har. Jag använder Tecta tillsammans med integration och tilläggstjänst mot Fortnox Fakturering, vilket är väldigt smidigt.
– Abbe Kurt, Ägare

Anderstate

För oss har Tecta alltid fungerat smidigt. Alltifrån att komma igång till löpande frågor som besvaras snabbt av supporten. Jag använder Tecta tillsammans med integration mot Fortnox Fakturering och det funkar bra i och med att avierna som Tectas system skapar automatiskt går in i Fortnox Fakturering samtidigt som jag skickar ut dem till hyresgästerna. I Tecta kan jag även ställa in vilket konto intäkterna ska hamna på i Fortnox.  Jag är mycket nöjd och rekommenderar Tecta starkt!
– Alex Ander, Ägare

Selected Homes

Enkelt och effektivt, har sparat oss mycket tid och administration. Kom igång-supporten har varit i toppklass. Smidigt att använda tillsammans med Fortnox Bokföring, speciellt för oss som har momsade objekt, då Tecta skapar justeringar baserat på när hyresgästerna betalar.
– Imri Nuhi, Ägare

Exlead

Smart molnbaserat fastighetssystem där du får full koll och kontroll utan bindningstid och onödiga avgifter. Som fastighetsförvaltning borde vara! Smidigt att kunna erbjuda våra hyresgäster att signera hyresavtalet med hjälp av BankID.
– Martin Petersén, Ägare

A Invest och Consulting

Smidigt för oss som redovisningsbolag att kunna hantera flera av våra kunders bolag (fastigheter) under ett och samma inlogg.
– Julia Brorsson, VD

Monica Bergman

Vi har nu användt Tecta under en tid och vi är mycket nöjda med deras tjänst. Hanteringen av fastigheter är smidig och enkel. Systemet erbjuder ett användarvänligt gränssnitt för att skicka aviseringar till hyresgäster. Att utöver skicka hyresavier även kunna hantera fastigheter, underhåll, göra hyresavtal, skicka fakturor, med mera har underlättat enormt för oss. Deras service är även mycket bra, har fått mycket hjälp av supporten som svarat på alla mina frågor. Kan inget annat än att rekommendera Tecta!
– Andreas Gustavsson, Ägare

Centiven

Vi använder Tectas fastighetssystem med integration mot Fortnox Bokföring. För oss har det fungerat jättebra i och med att Tectas system skapar upp verifikat baserat aviseringar, krediteringar samt inbetalningar. Systemet skapar även upp periodiseringar vilket innebär för oss mindre handpåläggning i bokföringen.
– Paul Mynarsky, Ägare

Malmström fastigheter

Hjälpsam support som svarar snabbt och hjälper mig med de frågor jag har. Smidigt system att navigera i och enkelt att använda.
– Per Malmström, Ägare

BRF Studio K

Smidigt att komma igång, vi fick hjälp med att lägga in informationen i systemet vilket hjälpte oss mycket för att komma igång. Vi kör Tectas system tillsammans med aviseringsservice samt integration mot Fortnox Bokföring. Med denna uppsättning får vi ett automatiserat flöde med vår avisering vilket underlättar vår administration.
– Daniel Tapia Lopez Persson, Ordförande

Testa Tecta i 30 dagar riskfritt!

Smart, webbaserat fastighetssystem där du får full koll och kontroll utan bindningstid och onödiga avgifter. Jobba vart som helst, när som helst.

BankID för inloggning och signering

Fastighetsöverblick

Bygga upp ditt fastighetsbestånd

Få full överblick över dina fastigheter, lägenheter och hyresgäster

Avtal

Avtal

Använda Tectas mallar eller ladda upp dina egna avtal. Indexering, rabatter, omsättningshyra etc

Avisering

Avisering

Integration mot Fortnox för automatiskt avbockning.

Kreditbedömning

Kreditbedömning

Gör en kreditbedömning ifrån Tectas system innan du skriver avtal med hyresgästen.

Digital signering

Digital signering

Signera dokument digitalt med Tectas system.

Kommunikation

Kommunikation

Slipp onödiga lappar i trappuppgången. Kommunicera digitalt med dina hyresgäster. Spara på miljön!

Teknisk förvaltning

Teknisk förvaltning

Skapa uppgifter eller felanmälningar för fastighetsförvaltaren. Besiktningar och nyckelkvittenser.

Bokningar

Bokningar

Tillåt dina hyresgäster boka gemensamma utrymmen. Helt digitalt!

Rapporter

Rapporter

Se vad som kostar pengar i er verksamhet.

BankID

för inloggning och signering av hyresavtal, uppsägningar, besiktningar och nyckelkvittsenser.

BankID

för inloggning och signering av hyresavtal, uppsägningar, besiktningar och nyckelkvittsenser.