Bokföring

Integration mot bokföringssystem.

Periodisering av intäkter och moms till rätt period. Momsjustering efter inbetalning, dvs moms ska betalas baserat på när du som fastighetsägare har fått betalt av din hyresgäst. Är det innan förfall av hyresavin, under perioden som hyresavin avser eller efter perioden som hyresavin avser så ska momsen justeras. Detta gör Tectas system per automatik och du kan enkelt exportera det till Fortnox via vårt API eller en till SIE-fil. 

Alla transaktioner som sker i systemet blir till en transaktion, en transaktion kan t.ex. var ett utskick av avier/fakturor, en inbetalning eller en kredit. Alla transaktioner syns på separata rader, när du sedan exporterar dem till verifikaten så grupperas dem på verifikatserie. 

Transaktioner har blivit till verifikat, det kan t.ex. vara ett verifikat för själva aviseringen och ett för periodiseringen. För att se hur verifikatet ser ut, klicka på ”ögat” under förhandsgranska. För dig som har integration mot Fortnox skickas verifikaten direkt in till Fortnox när du trycker på knappen ”Exportera till Fortnox”. För dig som inte har integrationen mot Fortnox kan du enkelt exportera SIE-filen och importera den i valt ekonomisystem, glöm inte att klicka på knappen ”Behandlad” för att verifikationen ska anses som klar. Alla verifikat som har behandlats, antingen exporterade till Fortnox eller markerade som behandlade, hamnar under ”Behandlade verifikat”, ett behandlat verifikat kan inte backas eller tas bort.

Under inställningar kan du administrera vilken verifikatserie eller kontoplan du vill ha för dina transaktioner.

Spela videoklipp

Ett molnbaserat fastighetssystem.

En effektiv och lönsam vardag för fastighetsägare.

Tecta låter er jobba mot samma mål med förbättrad översikt, smarta integrationer och flexibel prissättning. Som fastighetssystem borde vara.

Förenkla hanteringen av allt från bestånd till teknisk och ekonomisk förvaltning

Spara tid med färdiga mallar och automatiska utskick och kreditkontroller

Förbättra din planering och förvaltning med verktyg som alla kommer åt, överallt

Se dina nyckeltal när som helst, och automatisera din bokföring med Fortnox

Om det inte skulle vara nog får du dessutom:

Räkna ut din månadskostnad

Objekt
Antal

Lokaler

Lägenheter

Lager / Förråd

Garageplatser

Parkeringsplatser

Ditt pris

0 kr / mån

Lokaler

0 kr

Lägenheter

0 kr

Lager / Förråd

0 kr

Garageplatser

0 kr

Parkeringsplatser

0 kr

Total antal objekt: 0

Månadskostnad: 0 kr