Avtal

Bygg upp ditt fastighetsbestånd Få full överblick över dina fastigheter, lägenheter och hyresgäster

Du som användare kan antingen välja på att använda Tectas avtalsmaller eller ladda upp dina egna avtal. Oavsett så kan du signera båda med hjälp av BankID. Tecta tillhandahåller mallar för lägenhet, lokal, lager/förråd, parkeringsplats och garageplats.

Avtalet kopplar ihop en hyresgäst med ett hyresobjekt och ligger som grund till hyror och avisering. Självklart kan du addera om avtalet ska innehålla rabatter, med eller utan moms eller när första aviseringen ska ske.

För dig som redan har befintliga hyresavtal så behöver du ändå lägga in den informationen i Tectas system så att systemet kan hjälpa dig med att generera hyresavier. Du gör då valet ”Signera manuellt och i nästa steg bockar du i att avtalet redan är signerat. Avtalet kommer då få status ”Aktivt” och systemet vet då om att den ska generera hyresavier för detta avtal. Genereringen av hyresavier/fakturor sker per automatik av Tectas system den 1:a i sker varje månad eller kvartal beroende på inställning.

Vill eller kan inte hyresgästen stå själv på hyresavtalet, lägg till en medsökande eller borgensman. Även dessa kommer att behöva signera hyresavtalet.

Signera dokument digitalt med Tectas system. Oavsett om det är hyresavtalet som Tecta tillhandahåller, ditt egna uppladdade avtal eller uppsägningsavtalet som ska signeras gör du det enkelt med BankID med Tectas system. Hyresavtalet kan antingen skickas via ett SMS eller E-post om signeringen sker via BankID

Spela videoklipp

Ett molnbaserat fastighetssystem.

En effektiv och lönsam vardag för fastighetsägare.

Tecta låter er jobba mot samma mål med förbättrad översikt, smarta integrationer och flexibel prissättning. Som fastighetssystem borde vara.

Förenkla hanteringen av allt från bestånd till teknisk och ekonomisk förvaltning

Spara tid med färdiga mallar och automatiska utskick och kreditkontroller

Förbättra din planering och förvaltning med verktyg som alla kommer åt, överallt

Se dina nyckeltal när som helst, och automatisera din bokföring med Fortnox

Om det inte skulle vara nog får du dessutom:

Räkna ut din månadskostnad

Objekt
Antal

Lokaler

Lägenheter

Lager / Förråd

Garageplatser

Parkeringsplatser

Ditt pris

0 kr / mån

Lokaler

0 kr

Lägenheter

0 kr

Lager / Förråd

0 kr

Garageplatser

0 kr

Parkeringsplatser

0 kr

Total antal objekt: 0

Månadskostnad: 0 kr