Ladda hem vår mall för hyreskontrakt gratis (Word, Pages, PDF)

Ladda Hem Vår Mall För Hyreskontrakt Gratis

Behöver du en mall för hyresavtal och hyreskontrakt? Ladda hem mallen som används i vårt fastighetssystem gratis – för Word och Pages eller som PDF.

Vilken typ av hyresavtal är denna mall för?

Vår gratis mall för hyresavtal är skriven för bostadslägenheter, och kan användas direkt efter nedladdning oavsett om du använder Word eller Pages.

Mallen finns även i PDF-format, så att du kan använda både PC, Mac eller Linux för att skapa, skriva ut och skicka dina hyreskontrakt. 

Om ni söker en mall för hyresavtal till lokal, garage eller annan fastighetstyp gör du detta enklast i Tecta fastighetssystem, där du helt webbaserat får alla mallar du behöver i din fastighetsverksamhet.

Darför Bör Du Använda En Mall För Hyreskontrakt

Därför bör du använda en mall för hyreskontrakt

Juridiskt trygghet med vår mall för hyresavtal

Att dina juridiska avtal som fastighetsägare är vattentäta är enormt viktigt. Inte minst för dina hyreskontrakt. Det kan bli en kostsamt med en felaktig formulering, eller ett tolkningsutrymme, i ett hyresavtal.

Den mall du får gratis av oss, och som vårt egna fastighetssystem bygger på, är granskat flera gånger av jurister. Därför kan du vara trygg när du hyr ut en bostadslägenhet och använder vår mall för ditt hyresavtal.

Spara tid i din fastighetsverksamhet med en färdig mall för hyreskontrakt

Som fastighetsbolag gör du mest skillnad för lönsamhet genom att effektivisera er tid. Istället för att skriva varje hyresavtal från början varje gång, eller klippa och klistra ihop ett från befintligt, sparar ni tid och effekt genom en färdig mall som är redo att fyllas i direkt.

Om du vill göra det hela ännu mer effektivt, överväg ett webbaserat fastighetssystem. Med Tecta finns inte bara denna mall, utan även mallar för alla former av fastighetsuthyrning, tillsammans med funktioner och integrationer som är noggrannt utvalda för fastighetsägare.

Kostnadseffektivt med gratis mall för hyresavtal

Små och medelstora fastighetsbolag har inte alltid stora påsar med pengar att kasta omkring sig, och att gå till en avtalsjurist och beställa ett eget hyresavtal för er verksamhet blir snabbt en dyr historia. Därför erbjuder vi er vår mall för hyresavtal gratis.

Det här behöver du för att fylla i din mall:

 • Dina uppgifter
  Namn, org. nr., adress, e-post, bankgiro/plusgiro
 • Hyresgästens uppgifter
  Namn, personnummer, e-post och mobilnummer
 • Lägenhetens uppgifter
  Fastighetsbeteckning/kommun, trappor, objektsnummer, lägenhetsnummer, postadress
 • Lägenhetens omfattning
  Antal rum och kök, yta i kvadratmeter, nummer för vindsförråd/källarförråd om befintligt, brister att deklarera
 • Hyresavtalets omfattning
  Hyresbelopp och fakturacykel, vad som ingår och inte ingår i hyresavtalet, detaljer i förhandlingsklausul

Ladda hem våra mallar för hyreskontrakt:

Ansvarsfriskrivning

Tecta AB erbjuder denna gratis mall för hyreskontrakt och hyresavtal till fastighetsförvaltare och fastighetsägare. Tecta AB ansvarar emellertid inte för hur denna används eller för eventuella följder av att kontrakt inte används korrekt och lagenligt.