7 verktyg som passar med ditt fastighetssystem

Tecta Fortnox Integration

Att effektivt hantera och underhålla fastigheter kräver en noggrann balans mellan resurseffektivitet, kostnadsminimering och maximal prestanda. Här spelar verktyg en avgörande roll för att skapa smidiga och hållbara fastighetsförvaltningsprocesser. I dagens digitala landskap ska du i ett fastighetssystem inte bara kunna få en översikt över dina fastigheter, du ska kunna göra mycket mer saker än så. Inom fastighetsförvaltning finns verktyg som ger möjlighet till allt från att övervaka energiförbrukning till att hantera underhållsplaner eller skicka ut hyresavier, och mycket mer. Samtliga verktyg passar givetvis med Tecta fastighetssystem.

Fastighetssystem och andra verktyg till fastigheter

Den moderna tekniken idag gör att företag kan erbjuda ett brett spektrum av verktyg som gör att fastighetsägare och förvaltare kan optimera sin verksamhet. I denna översikt kommer vi att utforska sju verktyg som i koppling till ditt fastighetssystem är skräddarsydda för att möta kraven och utmaningarna i dagens fastighetsbransch. Från molnbaserade plattformar till avancerad dataanalys utgör funktionerna i dessa verktyg ryggraden i effektiv fastighetsförvaltning och öppnar dörrar till ökad produktivitet, förbättrad hållbarhet och minskade driftskostnader genom ditt fastighetssystem. Följ med oss när vi in i världen av fastighetsförvaltningsteknik och upptäcker hur dessa verktyg kan omvandla och förbättra sättet vi hanterar våra fastigheter på, och i förlängningen, skapar en mer hållbar och framgångsrik fastighetsförvaltning.

Fortnox

Fortnox är en ledande molnbaserad plattform för ekonomiadministration som passar perfekt för små- till medelstora företag. Grundat år 2001, var Fortnox pionjärer inom branschen genom att erbjuda bokföring direkt på webben. En av Fortnox styrkor är dess flexibilitet och förmåga att integrera med olika typer av program och system. Det innebär att användare kan koppla Fortnox till sina olika system för en sömlös och effektiv hantering av sin verksamhet.

Inte nog med det, Fortnox har även möjligheten att integrera med fastighetssystem, vilket gör det till ett idealiskt verktyg för fastighetsförvaltare och ägare. Genom att integrera Fortnox med fastighetssystem kan man enkelt hantera hyresavier, fakturering, bokföring och andra administrativa uppgifter relaterade till fastighetsdrift på ett enhetligt och effektivt sätt. Med sin mångsidighet och användarvänlighet är Fortnox en pålitlig partner för fastighetsägare som strävar efter att förenkla och optimera sin ekonomiadministration.

Fortnox

Creditsafe

Creditsafe är världens mest använda kreditupplysningsföretag med kvalitativa uppdateringar om krediter och affärer. Sedan 1997 har de verkat som en multiplex plattform för säkrare företagsamhet där du idag kan integrera med kreditinformation från hela världen. Idén bakom Creditsafe är att ge möjlighet för organisationer att ta tryggare affärsbeslut.

Med Creditsafe kan du känna trygghet inför att du och din hyresgäst ska ingå avtal. Du kan enkelt få tillgång till dina hyresgästers ekonomi, minska risken för kreditförluster och säkra din inkomst genom att integrera Creditsafe till ditt fastighetssystem.

Fastighetssystem med integration mot Creditsafe

Finansia

Finansia är ett finansbolag som underlättar det administrativa arbetet för företag. De erbjuder olika tjänster inom ekonomi som främst relaterar till investeringar, pensioner, försäkringar och planering av ekonomi. De grundades 2012 i Malmö och har nu sitt huvudkontor i Karlskrona. Finansia går att anpassa till en mängd olika program och affärssystem och inte minst till fastighetssystem.

Du som integrerar Finansia i ditt fastighetssystem kan effektivisera och automatisera ditt averingsarbete. Finansia sköter även dina fakturautskick, påminnelser, distribution och ärenden från Inkasso och Kronofogden. För dig som fastighetsägare blir det med integrationen enklare att administrera dina fastigheter.

Finansia

Sendgrid

Sendgrid är en kommunikationstjänst som erbjuder e-postleveranser och molnbaserade tjänster för företag. Sendgrid grundades 2009 och gör det möjligt för företag att personifiera mejl och meddelanden till flera personer på en gång.

Genom att integrera Sendgrid i ditt fastighetssystem kan du effektivisera hanteringen av hyresaviseringar och påminnelser. Vidare kan du anpassa kommunikationen genom att skräddarsy meddelanden för hyresgäster på specifika våningsplan eller till specifika fastigheter. Som fastighetsförvaltare kan du enkelt informera om underhåll, undersökningar eller evenemang i närtid till hyresgäster på ett personligt sätt om du integrerar ditt fastighetssystem med Sendgrid.

Viu

Kommunicera snyggt och enkelt med skärmar i offentliga miljöer via wall-pads och tags från Viu. En komplett plattform på väggen som fungerar utmärkt tillsammans med ett fastighetssystem för att direkt kunna kommunicera med dina hyresgäster. Vius skärmar går dessutom sammankoppla i olika fastigheter. Pekskärmar, namnskyltar och sensorer är även sammankopplade i det administrativa systemet.

I integration med ett fastighetssystem underlättar Viu fastighetshantering, kommunikation och även övervakning av fastigheten.

Viu

Verified

Verified har förenklat och automatiserat affärsprocesser för företag med sina innovativa lösningar sedan 2012. De erbjuder digitala identitetstjänster och lösningar för autentisering och verifiering på internet.

Som fastighetsägare kan du genom att integrera Verified i ditt fastighetssystem digitalisera hela signeringen och använda dig av digitala identifieringar och elektroniska signaturer. Verified kan därmed hjälpa dig eliminera lösa papper och pärmar fyllda med kontrakt, oavsett om det är avtal som hyresavtal eller uppsägningsavtal. Med Verified behöver du inte oroa dig om hanteringen av personuppgifter, avtal och andra dokument som finns i ditt fastighetssystem är autentiska och följer lager och regler.

Logo Verified

Fastighetsägarna Dokument

Fastighetsägarna arbetar för goda finansiella förutsättningar, rättvis hyressättning, och stabila offentliga regelverk med syfte för att främja en fungerande marknad för hyresbostäder. I Fastighetsägarna Dokument kan du hitta digitala standardavtal och mallar som kan tänkas behöva i fastighetsbranschen perfekta som verktyg i ett fastighetssystem.

Dokumenten kan användas som vägledning i fastighetssystem eller för att maximera systemet utifrån dina förutsättningar.

Integrera ditt verktyg till Tecta fastighetssystem

Och vet du vad det bästa är? Samtliga av dessa 7 system går att integrera med fastighetssystemet Tecta. Du hittar och kan starta upp samtliga integrationer inne i fastighetssystemet under fliken Marknadsplats. Kom igång med Tecta och ditt val av smidiga tillägg redan idag!